Mitch Herreman

Photoshop Projecten

Hieronder vindt u enkele projecten die ik heb gemaakt met Photoshop, deze zijn allen in mijn vrije tijd gedaan. Het varieert wat van digitale tekeningen tot manipulatie van foto's. Gelieve op de thumbnails te klikken om het betreffende project te bekijken.

Digitale tekeningen

Dit zijn tekeningen die ik heb gemaakt in Photoshop van personages uit animeseries (Japanse tekenfilms) en games. Zo zien we als eerste Link uit de Legend of Zelda games, daarnaast Goku uit de populaire serie Dragon Ball en Tomo uit de minder bekende serie Azumanga Daioh.

Fotobewerkingen

Hieronder vind u twee foto's die ik heb aangepast. De achtergronden zijn niet zelf gemaakt en de sprites van de objecten erin komen uit retrogames (respectievelijk Super Metroid en Donkey Kong Country, beide Super Nintendo games). De bedoeling was om deze objecten die zo te zien zijn in de games te verwerken in een reëele omgeving.

Overige

Als laatste nog twee andere projecten. De eerste is een wishlist foto voor de recente game MultiVersus, dit is een spel waarin allerlei personages van Warner Bros. het tegen elkaar opnemen. De foto's van de personages zijn niet zelf gemaakt maar wel heb ik de layout nagemaakt zoals op de officiële website (deze kunt u hier bekijken). Hier werd vooral met maskers in Photoshop gewerkt. Daarnaast nog een projectje waarin twee personages (Ryu uit de game Street Fighter en Deadpool van de comics van Marvel) gemaakt zijn in de klassieke 8 bit stijl zoals je vroeger zag op bijvoorbeeld de originele Nintendo Entertainment System.